За нас

 

Фирма „Хебър Бус” АД притежава международен лиценз за превоз на пътници и осъществява обществения превоз на пътници в община Пазарджик. Дружеството към момента експлоатира 11 автобусни линии в рамките на града, с обща дължина над 130 км. Разполагаме с опитен екип от шофьори, а ежедневно над 27 автобуса обслужват жителите и гостите на Пазарджик. Над 160 хиляди пътници използват нашите превозни средства всеки месец, за да достигнат до избраните от тях дестинации в рамките на града.

Особен фокус ние имаме към гражданите с увреждания и трудноподвижните лица. За целта градските автобуси са оборудвани с нискоположени подове и степенки за качване, и слизане на пътниците, както и с указателни знаци, и стикери на вратите. За комфортното обслужване на пътниците се грижат над 50 служители. Водещ елемент в нашата работа е качеството, в съответствие с потребностите и очакванията на клиентите.

Работим за въвеждането и ефективното ползване на оборудване, енергии, материали, в съотвествие с изискванията за безопасност и здраве при работа, както и за постигане на екологичен ефект. Акцент поставяме и върху ограничаване консумацията на горива чрез въвеждане на нови автобуси с екологични, и икономични двигатели. В изпълнение на социалната програма на Община Пазарджик, както и на своята фирмена политика “Хебър Бус” АД предлага карти със значително намаление на граждани със заболявания, ученици и пенсионери. В центъра на града, на ул."Екзарх Йосиф", фирмата разполага с Бюро за издаването на абонаментни карти за пътуване.

Работим успешно с редица водещи фирми, като осигуряваме специализиран транспорт на работници и служители от дома до работното място и обратно, логистични, и транспортни услуги по избрана от клиента дестинация. Наши партньори са фирми и организации като „Огняново К“ АД, „Чайкафарма Висококачествените лекарства“ АД, Дипломатически институт към МВнР, Община Пазарджик, "Костал България Аутомотив", "Ариете Груп", Гранд хотел "Хебър", "Винпром Пещера"АД, „Колев и Колев“ ООД и др.

Превозните средства, с които разполагаме, са категоризирани съгласно Европейските изисквания - оборудвани с климатик, CD система, издърпващи и полягащи седалки, колани за всяко пътно място, допълнителен отоплител, осветление, и духалки за всяко пътно място.

Дружеството ни реализира и усилена рекламна дейност. Рекламата при нас дава възможност на рекламодателите да достигнат до огромен брой потребители, ползващи услугите на градския транспорт, както и до всички граждани, движещи се по централните пътища, алеи, и крайни квартали на град Пазарджик.

Референции от наши клиенти