kantrium.com | Finland | InoTour.com | Helsinki

Картите за безплатно пътуване на децата до 7 години - валидни до 31 януари

              Напомняме на родителите, че до края на месец януари трябва да подменят картите за безплатно пътуване в обществения транспорт на децата си до 7 години, които дружеството ежегодно издава в изпълнение на Наредба на МТИТС, приета с ПМС № 163 от 29.06.2015 г.      

Continue Reading

Празнично разписание на автобусите в първия ден на януари!

              Уважаеми клиенти,

        Обслужването на линиите на транспортна компания „Хебър Бус“ АД по време на предстоящите празнични дни ще бъде, както следва: в неделя, на 31 декември – автобусите по всички линии ще се движат с обявеното празнично разписание.

Continue Reading

ВЕСЕЛИ И СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

Скъпи съграждани, уважаеми бизнес партньори, колеги, най-сърдечни пожелания за много здраве, късмет и повече усмивки! Нека новата година бъде в пъти по-добра за Вас и Вашите близки и да Ви донесе много успехи и перспективи! Нека само хубави неща да радват Вашите сърца! Бъдете здрави и позитивни, последователни и упорити! Посрещнете 2018-та година с радост, живейте я в щастие, изпратете я със здраве! Весели празници!

 

МИХАИЛ ФОЛЕВ

Изпълнителен директор

Време е за подмяна на безплатните карти за децата до 7 години

     

       Ръководството на „Хебър Бус“ АД напомня на родителите, че до края на месец януари трябва да подменят картите за безплатно пътуване на децата си до 7 години. Припомняме, че в изпълнение на Наредба на МТИТС, приета с ПМС № 163 от 29.06.2015 г., ежегодно дружеството издава на децата до 7 години карти за безплатно пътуване в обществения транспорт.

Continue Reading