kantrium.com | Finland | InoTour.com | Helsinki

Нови автобуси ще обслужват жителите на Пазарджик

     

     От сряда по улиците на град Пазарджик тръгнаха нови автобуси, които ще обслужват пътниците по градските автобусни линии. Те заменят досегашните, чиято средна възраст е 15 години. Новите автобуси марка ISUZU NOVO CITY са произведени 2015-та година, оборудвани сa с климатик, рампа за трудноподвижни хора и инвалиди, система за видеонаблюдение и са с екологичен двигател – ЕВРО6, като инвестицията възлиза на над 600 хил. лева. 

Continue Reading

Време е за подмяна на безплатните карти за децата до 7 години

     

       Ръководството на „Хебър Бус“ АД напомня на родителите, че до края на месец януари трябва да подменят картите за безплатно пътуване на децата си до 7 години. Припомняме, че в изпълнение на Наредба на МТИТС, приета с ПМС № 163 от 29.06.2015 г., ежегодно дружеството издава на децата до 7 години карти за безплатно пътуване в обществения транспорт.

Continue Reading

Празнично разписание на автобусите в първия ден на Новата година!

         

         Уважаеми клиенти,

       Обслужването на линиите на транспортна компания „Хебър Бус“ АД по време на предстоящите празнични дни ще бъде, както следва: в събота, на 31 декември – автобусите по всички линии ще се движат с празнично разписание.

Continue Reading

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

      Уважаеми колеги,

     В навечерието на Рождество Христово, искам от свое име да благодаря на целия личен състав за проявения висок професионализъм през цялата отиваща си година!

     На всички наши клиенти – благодаря за доверието и лоялността!

   С благодарност за отличното партньорство се обръщам към и представителите на всички институции и търговски дружества, с които работим заедно!

    Пожелавам на вас и вашите семейства весело посрещане на светлите коледни празници и новата 2017 година! Нека в домовете ви да има топлина, радост и вяра в доброто бъдеще! Нека домът на всеки от вас бъде благословен с добруване, разбирателство и късмет! 

 

МИХАИЛ ФОЛЕВ

изпълнителен директор

„Хебър Бус”АД осигурява транспортно обслужване за възпоменанието на Архангелова Задушница

       В събота, на 5-ти ноевмри, е една от големите задушници, които православните християни отбелязват всяка година, и която напомня за грижите на Божиите ангели за покойниците.

Continue Reading